DMX512 Decoder

HX-DMXBM-4CHDMX512 DecoderHX-DMXBM-4 van de kanaals, keurt het geavanceerde micro controle-eenheid, het de DMX-512 standaard digitale controle-signaal dat is internationaal gebruikte kan ontvangen. Het verandert het signaal ik

Productdetails

HX-DMXBM-4 KANAALS
DMX512 Decoder

HX-DMXBM-4 kanaals, keurt het geavanceerde micro controle-eenheid, het de DMX-512 standaard digitale controle-signaal dat is internationaal gebruikte kan ontvangen. Het verandert het signaal in PWM-controle-signaal te bedienen van de Ledlamp. Het kan ook verbinden de DMX digitale console als het licht of elk dynamisch effect wilt wijzigen. Bovendien, wanneer de decoder niet met de DMX-console aangesloten is, kan het worden gebruikt als een controller voor synchrone. Dat wil zeggen kunt u synchroon aantal decoders en LED-verlichting.

Functie van het product

●de DMXBM-4 kanaals is constante spanning decoder, accepteren internationale populaire DMX512 standaard digitale controle-signaal, het omzetten in het PWM-signaal om te rijden LED-lampen, die van toepassing zijn op een verscheidenheid van constante spanning LED-lampen, zoals RGB LED module, lichten, string lichten, enz.
●DMX decoder kan worden gecontroleerd door DMX meester, en de decoder de signaal lijn om verder uit te breiden de kanalen tot 512, uiteindelijk kunnen bereiken meer verandering in feite te verbinding kan maken.
●Except het adres van de handleiding-instelling door DIP-schakelaar, het is ook kunnen worden toegewezen adres automatisch, wanneer alle de decoders DIP schakelen zijn alle "0".
●Als niet meester, DMXBM decoder ook kan worden gebruikt als gesynchroniseerde controller, alle van hen werk als een sync-werk-systeem wanneer verbonden door RJ45 kunt synchroniseren.
●als gebruikt alleen, DMXBM kan ook worden gebruikt als een normale RGBW controller, met 9 modi in totaal.
●In om synchronisatie van meer LED-lampen, bereiken signaal repeater kan worden gebruikt.
●There kanalen voor RGB-uitgang, elk kan een maximale stroom van 4A.
●2-jaar garantie.

Technische Parameters

Bedrijfstemperatuur

-20-60℃

Voedingsspanning

DC12 ~ 24V

0utput

4 kanalen

Aansluitende modus

gemeenschappelijke anode

Externe dimensie

L164 * W65 * H40 mm

Verpakking grootte

L183 * W82 * H60 mm

Netto gewicht

360g

Brutogewicht

410g

Uitvoer grijs

RGB elke 256 niveaus

Uitgangsstroom

< 4A(each channel)

Uitgangsvermogen

12V: < 192W, 24V: < 384W

Specificaties van de interface

Richting voor gebruik

Dit product is in overeenstemming met DMX512 protocol, en compatibel autoindex adressering en handmatige instelling adres.
1. elke universele DMX controller neemt 4 DMX adressen. Het neemt 2 manieren code overschakelen naar het adres instellen. Bij de vaststelling van de autoindex adressering, zijn alle switches "uitgeschakeld" status. Bij de vaststelling van de code overgang naar adres instellen, is de 10e bit(FUN) "uitgeschakeld" status, en andere 9 bits arebinary waarde code schakelaar die worden gebruikt voor het instellen van het DMX adrescode beginnen. De eerste bit is de laagste orde bit, en de negende is de hoogste bit. Die 511 adres codes kunt instellen. De DMX begin adrescode is gelijk aan de som van 1e naar 9 bit. Als naar beneden een beetje van code switch ("ON" ingesteld '1'), kunt u de placevalue van dit stukje. Als omhoog (verzameling "0"), de placevalue is ingesteld op 0. Bijvoorbeeld: als u wilt instellen van DMX adrescode voor 73, begint u moet omlaag de 7e, 4e, en 1e beetje van code schakelaar voor '1', en anderen voor "0", dan is de placevalue som van 1e naar 9 bit 64 + 8 + 1. Dat wil zeggen, is de DMX512 begin adrescode 73. (De correspondentie wijzerplaten code standpunt is als volgt)
Kiest u het kanaal uit de Dial-in-lijn Package(DIP)-Switch:

1. voorbeeld 1:

Zoals in figuur 1, instellen van het DMX adrescode voor 37, beginnen moet omlaag de 6de, 1ste en 3de bit voor "1", anderen voor "0". Dan is de placevalue som van 1e naar 9 bit 32 + 4 + 1, als voor 37.

2. voorbeeld 2:

Zoals in figuur 2, instellen van het DMX adrescode voor 328, beginnen moet omlaag de 9e, 4de en 7de bit voor "1", anderen voor "0". Dan is de placevalue som van 1e naar 9 bit 256 + 64 + 8, zoals voor 328.


Van andere functie richting voor gebruik

1. test functie:
Signaal detectie manier: wanneer FUN (10) = OFF, en die het belangrijkste control console DMX512 signaal ontvangt, het signaallampje groen op de buitenste bekleding zou twinkle snel. Op dit moment, wordt de provincie armatuur beheerd door de console. Wanneer FUN (10) = ON, de groene signaallampje snelheid zou vertragen. Deze keer, wordt de staat van armatuur gecontroleerd door de adresseerbare schakelaar. Wanneer "FUN" = "ON", de test functie zoals in figuur 3:
1-9 uit te schakelen: zwart
Schakelaar 1 = ON: rood
Schakelaar 2 = ON: groen
Schakelaar 3 = ON: blauw
Schakelaar 4 = ON: geel
Schakelaar 5 = ON: All right
Schakelaar 6 = ON: Flash
Schakelaar 7 = ON: springerig wijzigen

Switch 8 = ON: All-kleur geleidelijk wijzigen
Schakelen 9 = ON: stroomt

2. snelheid keuze van springerig wijzigen en geleidelijke wijzigen de effect:
Wanneer Fun (10) = op, en 6 of 9 bits worden voor "ON", schakelaar 1 tot en met 5 zijn voor beschikbaar rang van snelheid. Er zijn 6 rangen altogether.1-7 uit te schakelen: 0 soorten snelheden
Schakelaar 1 = ON: 1 graad van snelheden
Schakelaar 2 = ON: 2 soorten snelheden
Schakelaar 3 = ON: 3 soorten snelheden
Schakelaar 4 = ON: 4 soorten snelheden
Schakelaar 5 = ON: 5 soorten snelheden

Net als figuur 4, wanneer alle schakelaars "ON" op hetzelfde moment zijn, is de meer waarde genomen als definitief. De staat van decoder is Flowing van test functie. De variabele snelheid is 5. Bovendien, als signaal indicator (groen) langzaam knippert, draait het de ingebouwde programma doeltreffendheid van decoder. Wanneer de decoder het DMX signaal ontvangt, is signaal indicator snel knippert.

Typische toepassingen

Productinformatie voor bestelling

Productnaam

Objectnummer

DMX512 Decoder

HX-DMXBM-4 KANAALS

Onderzoek