DMX512 decoder 4 kanalen DC12-24V 4 * 6A / 288W XLR

DMX512 Decoder 4 kanalen DC12-24V 4 * 6A / 288W XLR Artikelnr .: HX-DMXCM-4CH Voordat u dit product installeert, lees deze handleiding zorgvuldig om ervoor te zorgen dat deze specificatie volledig begrepen wordt om onnodige schade en extra kosten te vermijden. Product Inleiding DMXCM-4CH is de constante spanning ...

Productdetails

DMX512 decoder 4 kanalen DC12-24V 4 * 6A / 288W XLR

Artikelnummer: HX-DMXCM-4CH

图片 3.jpg

Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u dit product installeert om ervoor te zorgen dat deze specificatie volledig begrepen wordt om onnodige schade en extra kosten te vermijden.

product Introductie

DMXCM-4CH is de constante spanningsdecoder, kan het internationale veelgebruikte DMX512-standaard digitale besturingssignaal accepteren, omzetten in PWM-signaal om LED RGB-verlichting te activeren; Geschikt voor alle soorten constante voltage LED lampen, zoals RGB LED module, LED strip, lichte string en zo verder; Decoders kunnen worden aangesloten op de signaallijn via de netwerkpoort of de XLR-stekker om het kanaal verder uit te breiden en het handmatig instellen adres te accepteren via de DIP-schakelaar, de verschillende meervoudige decoders-verlichtingseffecten via de DMX-console te bedienen; Als de decoder niet is aangesloten op de DMX-console, kan de machine als DIP-code worden ingesteld als master controller en meerdere decoders kunnen synchroniseren.

Technische parameters

Werktemperatuur -20-60 ℃ Voedingsspanning DC12V ~ 24V
Statisch energieverbruik <> Verbindingsmodus Gemeenschappelijke anode
Netto gewicht 285g Bruto gewicht 360g
Uitgang grijs RGB elk 256 niveau Verzend signaal DMX signaal
Externe dimensie L164 * W65 * H40 (mm) Verpakkingsgrootte L183 * W82 * H62 (mm)
uitgang 4 kanalen Uitgangsstroom <>
Schakel het geheugen uit Ja Mode 9
Output power 12V: ≤288W, 24V: ≤576W

Producteigenschap

1. Het product is een constante spanning type controller, werkspanning DC12-24V.

2. Het product is software Bus-based, als alle DIP-schakelaar "0" is, is het adres "1", kan ook het kanaaladres via de DIP-schakelaar instellen.

3.Diagnostische signaalindicator: Als het DMX-sync signaal normaal is, gaat het signaallampje snel knipperen, anders komt het uit (kan het probleem controleren: slechte verbinding; draadverbindingsvolgorde fout; invoer en uitvoer verwarring, enz.)

4. Met de functie uitschakelen van de geheugenfunctie, zal elke keer het apparaat worden uitgeschakeld, de laatste uitschakelmodus wordt behouden.

5. Als u alleen als controller gebruikt, met 9 modi, die door DIP-schakelaar op de regelaar kan worden veranderd, kan de snelheid via de DIP-schakelaar worden ingesteld bij statische modus; Meerdere decoders en LED kunnen worden gecontroleerd gesynchroniseerd.

6. Om meer verlichtingssynchronisatie in hetzelfde gebied te bereiken met de DMX-decoder, kan de RGB-signaalversterker van ons bedrijf worden aangesloten om de stroom uit te breiden.

Interface Specificaties  

DMX Input, Output Interface: Netwerkinterface:

图片 1.jpg


图片 3.jpg
Standaard XLR-3 Caron aansluiting Standaard kabel RJ45 poort
Adrescode en Functie instelling Interface: Macht en laadinterface:

图片4.jpg

图片5.jpg

Aanvaar 10 bit site dial type DIP switch Aanvaar zwarte kolom type terminal (met pet)

Gebruik Instructie

Dit product voldoet standaard DMX 512 protocol, handmatig op adresbasis op adresbasis

Elke DMX512-decoder heeft 3 DMX-adressen, DIP-schakelaar aan te passen op het adresadres: Bij het instellen van het adres via DIP-schakelaar is het 10e DIP-schakelbits "off" -status en andere 9 DIP-schakelaars (1-9) bits zijn binaire waarde Code switch, die gebruikt worden om de DMX startadrescode in te stellen. Het eerste DIP-schakelaar is het laagste orderbit en de negende's is het hoogste orderbit. Dat kan 511 adrescodes instellen. De DMX startadres code = (gelijk aan) som van 1e tot 9e bit. Als u de DIP-schakelaar ("ON" instelt als "1"), kunt u de Bit-waarde van deze DIP-schakelaar krijgen. Als u omhoog beweegt (ingesteld als "0"), is de bitwaarde 0. Bijvoorbeeld: als u de startadrescode van DMX wilt instellen voor 73, moet u de 7e, 4e en 1e DIP-schakelaar verplaatsen als "1" , En anderen als "0", dan is de bitwaarde som van 1e tot 9e 64 + 8 + 1. Dat wil zeggen, de DMX512 startadrescode is 73. (De code van de correspondentie wijzercode is als volgt)

Selecteer kanaal via DIP Switch:

Decimals 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Weightnumber 1 2 4 8 16 32 64 128 256 PRET

1. Voorbeeld 1:

Zoals figuur 1, om de DMX startadrescode op te stellen voor 37, moet de 6e, 3e, 1e DIP-schakelaar als " 1 ", anderen als " 0 " verplaatsen. Dan is de bitwaarde som van 1e tot 9e DIP-schakelaar 32 + 4 + 1, net als voor 37.

图片 6.jpg

Figuire 1

2. Voorbeeld 2:

Zoals figuur 2, om de DMX startadrescode voor 328 op te zetten, moet de 9e, 7e, 4e DIP-schakelaar als "1", anderen als "0" verplaatsen. Dan is de bitwaarde som van de 1e tot 9e DIP-schakelaar 256 + 64 + 8, net als voor 328.

图片 7.jpg

Figuur 2

Andere functie gebruik Instructie

1. Functietest:

De 10e DIP-schakelaar is "FUN", voor de ingebouwde functietoets. Wanneer "FUN" = "OFF" (oplopend als 0), is dit product voor DMX decoder functie, die DMX signaal aanneemt; Wanneer "FUN" = "ON" (naar beneden 1), is dit product voor de master controller, die het DMX-signaal van de bedrijfsmodus naar de volgende decoder stuurt, om meerdere gecodeerde gecodeerde decoders te bereiken.

图片 8.jpg

Figuur 3

De testfunctie zoals figuur 3:

1-9 uitschakelen: zwart

Schakelaar 1 = ON: Rood

Schakelaar 2 = ON: Groen

Schakel 3 = ON: Blauw

Schakelaar 4 = ON: Geel

Schakel 5 = ON: Paars

Schakelaar 6 = ON: Cyaan

Schakelaar 7 = ON: Wit

Schakelaar 8 = AAN: Zeven kleuren springend veranderen (8 soorten snelheden zijn beschikbaar)

Schakelaar 9 = AAN: Alle kleuren worden geleidelijk veranderd (8 soorten snelheden zijn beschikbaar)

2. Snelheid keuze van springend veranderen en geleidelijke verandering's effect:

Bij testfunctie, schakelaar 8 = ON (omlaag als 1), is voor zeven kleuren jumpy veranderende effect. Wanneer de schakelaar 9 = ON is, is het voor 7-kleuren geleidend veranderend effect. Er zijn 8 soorten snelheden beschikbaar voor elk effect:

图片 9.jpg

Figuur 4

1-7 uitschakelen: 0 graden snelheden

Schakelaar 1 = ON: 1 graden snelheid

Schakel 2 = ON: 2 graden snelheid

Schakel 3 = ON: 3 graden snelheden

Schakel 4 = ON: 4 graden snelheden

Schakel 5 = ON: 5 graden snelheden

Schakel 6 = ON: 6 graden van snelheden

Schakelaar 7 = AAN: 7 snelheden (snel snelheid)

图片 14.jpg Net als figuur 4, wanneer alle schakelaars tegelijkertijd "AAN" zijn, wordt de meerwaarde als laatste gebruikt. De toestand van de decoder stroomt van de testfunctie. De variabele snelheid is 5. Daarnaast, wanneer de signaalindicator (groen) langzaam knippert, wordt het ingebouwde programma-effectiviteit van de decoder uitgevoerd. Wanneer de decoder het DMX signaal ontvangt, knippert de signaalindicator snel.

typische applicaties

Toepassing 1: (Verbinding met DMX Console)

图片10.jpg

Toepassing 2: (Verbind met pc)

图片11.jpg

Toepassing 3: (meerdere online synchronisatie)

图片12.jpg

图片 13.jpg kennisgeving

1. Dit product voedingsspanning is DC12V ~ 24V, sluit niet aan op andere spanning.

2. De leidraad moet goed aangesloten zijn volgens het aansluitdiagram.

3. Overbelasting kan het product vernietigen, vermijd overbelasting.

4. 3 jaar garantie, met uitzondering van handschade of overbelastingswerkzaamheden.

FAQ

Probleem Mogelijke reden Oplossing
1. Verlicht na het inschakelen Slechte verbinding met voeding of geen uitgangsvermogen van stroomvoorziening Sluit de kabel aan met de voedingskabel of verander de voeding
De voedingsleiding sluit niet goed of kortsluiting aan Sluit de voedingskabel goed aan

2. Werk niet na het aansluiten van een aantal ladingen

Overbelast en breng een aantal componenten van de controller uit Verander het onderdeel of verander de regelaar
3. Synchronisatie werkt niet na een van de controllers Signaallijn los Sluit de signaallijn opnieuw aan
Onderzoek