Huis > Kennis van de industrie > Inhoud

Basisinformatie over LED Controllers

Jul 15, 2016

Met de en verbetering in de afgelopen jaren, de LED controllers ontwikkeld meer uitstekende technologie in het systeem en meer flexibele controle in werking. Ondertussen is het toepassingsgebied ruimer. Hier zijn sommige punten moeten worden beheerst, bij het gebruik van LED-controllers.

Als eerste moet de controller die u gekocht worden in overeenstemming met de toestand van de werkomgeving. Het is zeer belangrijk om te kennen van de stroom en het voltage van de domeincontrollers met de conditie van de werkomgeving. Het systeem zal worden unstable tijdens het verwerken van de bewerking als de elektrische energie kan niet bevestigen aan de eisen, die in storing resulteren zal.

Ten tweede, het is een betere keuze voor lichtsturing wanneer de LED-controllers worden toegepast. Dit soort toepassingen moeten installeren in de juiste site en de conditie. Anders zal de werking van de controller worden inflexibele als gevolg van de onjuiste installatie-site.

Ten derde, moeten de specificatie wordt bekend met en de prestaties van elke knop moeten beheersen vóór bewerking van de controller.

Laatste maar niet minder belangrijk, dit soort toepassingen moeten handhaven en clearing op vaste periode volgens het arbeidsmilieu te bevorderen en voorwaarde gebruiken.