Huis > Kennis van de industrie > Inhoud

Multi-zone Wifi bedieningsoplossing voor Led verlichting

Apr 28, 2016

De functie van de verlichting van het huis controlesysteem is krachtiger en de interface is meer gehumaniseerd. Met het besturingselement meerdere zones, die kunnen bereiken om te controleren elke zone verlichting effecten onafhankelijk van elkaar. Hooguit kan het maximaal 10 afzonderlijke zones. Gecombineerd met de toepassing van technologie WIFI, maakt de besturing is meer geavanceerde, intelligente en handige. u kunt de foto's van gebied aanpassen als uw ideeën, ook kan worden aangesloten met de familie van de router via een slimme telefoons met android of apple systeem of een tablet, installeert de bijbehorende controlesoftware om te bepalen van de verandering van de LED-lampjes. HMW-WIFI-V02 kan worden gebruikt als dimmer, CT, en RGB controller, hoeft alleen te selecteren van de juiste controle-interface in de software. het wordt gebruikt voor het beheer van een verscheidenheid van lichten, zoals RGB LED strip verlichting, LED-modules, leidde naar beneden van licht, LED paneel-verlichting, enzovoort. Als u donand #39; t heb alle mobiele apparaten met de controlerende software bij de hand, u kon ook gebruiken om een afstandsbediening voor RF meerdere zones van 2,4 G te beheren. Dit model is ontworpen voor zowel de constante spanning en de constante huidige led verlichting. Het is echt intelligent.

Te gedenken gebeurtenis:

1. controle led strips (constante spanning geleid licht) andamp; licht/omlaag licht/paneel plafondlamp (constante huidige led-lampen) op het zelfde tijdstip of individuele controle door een mobiel.

2. met de 3-in-1(RGB,CT, Dimming) apple/android software. Één apparaat pak aan verschillende verlichting toepassing scène, zeer flexibel.


3. compatibel met thuisrouter.

4. controle tot 10 zones.

5. eenvoudig APP interface, gebruiksvriendelijke bediening.

Kleurrijk/RGB interface kleur temperatuur/CT interface Dimmer/DIM interface

Toepassing