Huis > Kennis van de industrie > Inhoud

De ontwikkeling van Led verlichting

Jul 23, 2016

Met de gloeilamp langzamerhand geschiedenis, heeft LED-verlichting ingevoerd de huizen van gewone mensen. LED-verlichting, met de energiebesparende functies te krijgen meer en meer erkend wereldwijd.

De voordelen van LED-verlichting is zeer prominent, en de LED-lamp heeft een hoge lichtopbrengst en lange levensduur, en de lichtopbrengst van de fluorescentielamp en 13 keer uit de gloeilamp 2,5 maal kunt bereiken. De crisis en verhoging energiebewustzijn van energiebesparing, dus dat de vooruitzichten voor de mondiale LED verlichting markt steeds meer helder. In het belang van de markt en de regelgeving dual stimulatie toonde de omvang van de wereldwijde LED industrie snelle groeitrend.

Als de globale energie te besparen en de uitstoot vermindering van de stem wordt steeds hoger en hoger, niet alleen de bovengenoemde verschillende LED verlichting industrie ontwikkelde landen en regio's, andere landen op de vraag naar LED producten groeit ook.

Op dit moment, de ontwikkeling van LED-verlichting in China is in volle gang, het aantal ondernemingen in het veld invoeren groeit in een rechte lijn, wat resulteert in extreme markt chaos. Hoe verbetering van de wetenschappelijke en technologische inhoud van LED-verlichting, kosten te verlagen, worden de sleutel tot de toekomst van de onderneming.