Huis > Kennis van de industrie > Inhoud

Waarom zou de TRIAC Dimmer worden verlaten?

Jul 25, 2016

Op dit moment ondersteunen de meeste halfgeleiders leveranciers startende LED dimmen duiker met de functie van TRIAC dimmen voor de reden van het gemak van consumenten, hoewel dit soort dimmen methode niet een uitstekende prestaties hoeft

Vandaag, liever de meerderheid van de familie in de Europese en Amerikaanse markt de gloeilamp door TRIAC dimmer dimmen. Zij hopen dat de gloeilamp zal worden vervangen door de LED-lampjes rechtstreeks, zonder bedrading en wijzigingen op de bestaande fundamentele faciliteiten.

Zoals de TRIAC dimmer zal negatieve invloed hebben op de LED-lampjes van 5 aspecten, is het niet een uitstekende methode voor het dimmen.

Het eerste stuk van negatieve invloed: de TRIAC dimmer onvermijdelijk schade zal toebrengen aan de macht-factoren. De factoren van de macht zal dalen wanneer de helderheid diep aangepast is, zoals de methode van helderheid voor de TRIAC dimmer is voor clip Ondulatie, die zal van invloed zijn op de kwaliteit van het hele elektriciteitsnet.

Het tweede stuk van negatieve invloed: de TRIAC zal geleid tot ernstige storing van het EMI.

Het derde stuk van negatieve invloed: de TRIAC zal resulteerde in de omrekeningskoers van de macht in het hele licht. Het tarief zal lager zijn dan 20% wanneer de helderheid diep is aangepast.

Het vierde stuk van negatieve invloed: de TRIAC dimmer komt niet overeen met de LED-verlichting, waardoor de lichten aan flash en een invloed hebben op het gebruik van de ervaring. Ondertussen, zal de gezondheid van de consument worden beschadigd.

Het vijfde stuk van negatieve invloed: de TRIAC dimmer wil resulteerde in ernstige THD probleem. Tijdens de internationale energie standaard beginnen te verplichten ernstige THD norm. Bijvoorbeeld, EN61000-3-2.

Kortom, is het niet een goede keuze voor de LED-lampjes lichter gekleurd door TRIAC dimmer.