Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe kiest u een hoge kwaliteit IR 24/44 toetsen LED RGB Controller?

Jan 21, 2016

Nu er veel IR 24/44 zijn toetsenLED rgb controlerin de markt in verschillende prijsklassen. Sommige product ziet er hetzelfde uitzien, maar ze verschillen in kwaliteit.

Weand #39; d willen delen met u hoe te kiezen voor een hoge kwaliteit IR 24/44 toetsen led rgb controller.

Wanneer we het geval van de controller (zoals de foto hierboven openen) ziet u de PCB bestuur binnen. Nu vergelijken wij met 2 modellen van PCB als voorbeeld. (Een model is uit onze fabriek en B model is van anderen)

U kunt controleren de vergelijking foto hieronder, kijk op een model, is een dubbele-side glasvezel PCB voor betere warmteafvoer, en er is een buitenste kristal oscillator in de hoogste juiste hoek, het maken van de controller veel nauwkeuriger en stabiel.

Maar voor B model, het is een goedkope single-side papier PCB boord en de belangrijke onderdelen--kristal oscillator kreeg om de kosten te besparen.

Dit soort PCB zal gemakkelijk te worden beïnvloed door de temperatuur, en misschien kan het niet worden gecontroleerd wanneer itand #39; s te warm.

Natuurlijk de controller met B model PCB is goedkoper dan met een model, maar voor langdurige behandeling, een model rendabel voor u is.

Hoop dat dit zal nuttig zijn wanneer u ervoor de controller op de markt kiest.