Huis > Nieuws > Inhoud

LED Controller Is de sleutel van de ontwikkeling van innovatie

Jan 14, 2016

Voorwoord:
LED controller industrie reis ver weg, ook zeer donker, donand #39; t weten als dit zal gaan verloren is gegaan. Maar als gestopt op dit punt, dat donand #39; t verdienen elke ontwikkeling, altijd verblijf zetten, tot afbraak. In todayand #39; s snelle economische ontwikkeling, meer en meer ondernemingen beseften het belang van innovatie, de innovatie zoals de ziel van een onderneming, een onmisbaar, maakt niet uit hoe briljant van producten zal hebben ook een andquot; dateandquot; of andquot; universalandquot; dag! Alleen continue innovatie doorbraak, kunt splitsen jing thorn, alle de weg vooruit.

Ten tweede, de concurrentie om te overleven
De ontwikkeling van Chinese binnenlandse LED controller industrie hoewel enkel omhoog snel, maar de concurrentie zeer hevig is. Provincie Guangdong is een beroep op de kuststad van de zee, is ook de provincie de speciale economische zone, elektronica-industrie is het meest ontwikkeld, de LED controller hier krijg snelle ontwikkeling, tegelijkertijd is ook de meest concurrerende, we alleen door middel van constante innovatie om te veranderen van zichzelf om hun concurrentievermogen. LED controller ondernemingen moeten het versterken van professionele en technische personeel opleiding, tot een hoog niveau en stabiele randamp; d team; Moet actief gunstige milieu, bevordering van het potentieel van bestaande technologie volledig vrijgegeven, bevordering van de innovatieve talenten stroom aan de onderneming en versterking van het talent incentive mechanisme.

Drie, innovatie en een verscheidenheid van namen
In de industrie LED controller en systeem van de afstandsbediening van de LED, enz. Huidige systeem van de afstandsbediening van de LED moet voortdurend ter versterking van het kern-sleuteltechnologie van de ontwikkeling van de industrie van de ondersteunende en onderzoek naar geavanceerde technologieën. LED industrie competitie, de sleutel ligt in de kerntechnologie van de competitie. LED afstandsbediening systeem in ons land octrooiaanvraag hoeveelheid daarom minder, investeringen in wetenschap en technologie, met name voor LED epitaxiale afstandsbediening systeem, de chip technologie onderzoek en ontwikkeling moeten vergroten. Op hetzelfde moment, versterking van de bescherming van intellectuele-eigendomsrechten, de bouw van patent dataplatform diensten, industrie ondernemingen te versnellen van de technologische innovatie enthousiasme en motivatie, maken de kerntechnologie ter bevordering van de snelle ontwikkeling van de industrie van belangrijke motor te verbeteren.
Trommel van de wasdroger mesh riem droger één trommel droger drie terugkeer spray droger kolen kachel cycloon generatoren voor watergas generator