Huis > Nieuws > Inhoud

Wat is het verschil tussen universele Code en unieke Code?

Mar 07, 2016

Universalcodemeans:oneremotecancontrolmorereceiver
Uniquecodemeans:oneremotecancontrolonlyonereceiver

Wij hebben een nieuw ontwerp van de PCB van bestuur, de nieuwe controller zal hebben een duidelijke functie, zoals de volgende aanraking RAS:

RF-CODE
Ontvanger kan worden gecontroleerd door om het even wie hetzelfde ras als fabriek standaard; afstandsbediening geleverd met unieke RF code als fabriek standaard; als unieke-controle nodig is, gelieve overeenkomen met de code voor de installatie en het gebruik.

Overeenkomende code bewerking
Als unieke-control of nieuwe-gecodeerd-remote nodig is, de afstandsbediening en de ontvanger in paren rangschikken zoals hieronder bewerking instructie alvorens het te gebruiken:
1. stap 1: belangrijkste "Mode" en wacht op te drukken, macht op de controller, zullen de LEDs van belasting 50% helderheid witte reageert.
2. stap 2: continu tot druk op de toets "Pauze" voor 3 keer binnen 5 seconden na stap 1, de helderheid van de LED's van 25 verandert % -10% reageert.
3. Codelearning succesvol, zullen de LEDs backtothe status beforethe poweroff, en de ontvanger alleen controle door de afstandsbediening kan worden.
4.Ifnot, please re-operatefromstep1 naar 2.

Duidelijke code bewerking
Terug naar fabrieksgebrek, muur-panel kan worden gecontroleerd door om het even wie dezelfde afstandsbediening.
1. stap 1: belangrijkste "Mode" en wacht op te drukken, macht op de controller, zullen de LEDs van belasting 50% helderheid witte reageert.
2. stap 2: voortdurend om druk op "Snelheid/helderheid-" 3 keer binnen 5 seconden na stap 1, zal de helderheid van de LED's veranderen van 25% -10% reageert.
3. Codeclearing succesvol, zullen de LEDs backtothe status beforethe poweroff, en de ontvanger kan worden gecontroleerd door een afstandsbediening (om het even wie dezelfde afstandsbediening kan worden gebruikt voor het wissen van de code).
4. IfnotStencils, please re-operatefromstep1 naar 2.

Met de nieuwe functie, de twee keuzes kunnen worden getransformeerd elkaar, zodat u niet hoeft na te denken over hoe een keuze te maken op de universalcodeorunique-code.